Bland mel og mandelmel sammen i en skål og smuldr smørret heri til konsistensen er som rasp. Tilsæt flormelis, vaniljearoma, æg og Vanilla Paste eller vaniljestang. Bruges vaniljestang flækkes bælgen, kornene skrabes ud, bælgen hakkes fint og det hele tilsættes. Ælt hurtigt dejen sammen til den er jævn. Ælt ikke for meget, da småkagerne så kan blive tunge og kompakte.
Pak dejen ind i film og læg den i køleskabet i 30 minutter.
Tænd ovnen på 180 °C traditionel varme.
Rul dejen ud på et meldrysset bord til en tykkelse på ca. 0,5 cm. Udstik småkagerne med en udstiksform og læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Med en tommelfinger trykkes let et hjerte ned i hver kage, som fyldes med lidt hindbærmarmelade.
Bag vaniljehjerterne i 10-12 minutter til de er let gyldne Flyt forsigtigt vaniljehjerterne over på en bagerist til afkøling. Opbevar kagerne i en kagedåse i op til en uge.
Bagetid: 10 - 12 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours