Pisk sukker, brun farin og smør hvidt og luftigt med en håndmixer eller en røremaskine. Pisk vandet fra en dåse kikærter og vaniljearoma i smørblandingen. Bland hvedemel, havremel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en anden skål og sigt i smørblandingen. Pisk blandingen godt sammen og tilføj den hakkede chokolade og krymmel. Ælt dejen med hænderne indtil chokolade og krymmel er godt fordelt og form dejen som en kugle.
Sæt dejen på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 170 °C varmluft og klargør to bradepander med bagepapir.
Form dejen til en lang pølse og skær ud i 16-18 stykker. Hvert stykke dej rulles til en kugle og placeres på bagepladen. Der skal være god plads imellem hver dejkugle.
Bag cookies i 8-10 minutter. Når de kommer ud af ovnen, drysses med hvid chokolade og krymmel. Derefter afkøles cookies på bagepladen, inden de overføres til en rist eller et fad.
Bagetid: about 8 - 10 Minutes
Man kan nemt lave havremel ved at blende havregryn til det bliver til fint mel.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours