Kom alle ingredienserne til vaniljedejen i en skål og ælt det sammen med hænderne. Dejen skal være glat og smidig. Pak dejen ind i plastfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.
Bland mel og kakao i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen sammen. Pak den ind i plasfilm og kom den i køleskabet i ca. 10 minutter.
Læg vaniljedejen imellem to stykker bagepapir og rul den ud til en rektangel med en tykkelse på ca. 0,5 cm. Rul derefter kakaodejen ud på samme måde og i samme størrelse. Kom kakaodejen ovenpå vaniljedejen og pres de to deje sammen. Start på den lange side af rektanglen og rul dejen sammen til en pølse, kom den på køl i mindst 20 minutter.
Tænd ovnen på 155 °C varmluft eller 180 °C traditionel ovn.
Skær dejen i skiver med en tykkelse på ca. 1 cm. Kom kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Lad småkagerne køle af på en bagerist.
Bagetid: about 25 Minutes
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours