Kom alle ingredienserne i en skål. Brug en håndmixer med dejkroge eller en foodprocessor, så de tørrede dadler bliver godt fordelt i massen. Rør sammen til en fast ensartet masse. Smag til med romaroma og kaffe. Stil på køl i 30 minutter.
Læg marcipanen mellem 2 stykker bagepapir og rul det ud til et langt marcipanbånd med en kagerulle.
Form trøffelmassen til en aflang pølse og placér den på midten af marcipanbåndet. Rul marcipanen sammen om trøffelmassen og skær evt. overskydende marcipan fra. Vend samlingen nedad. Skær træstammerne ud i 8-10 lige store stykker.
Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad til den har en temperatur på 31-32 °C, men må ikke overstige 34 °C.
Dyp enderne på træstammerne i den tempereret chokolade. Hæld Dr. Oetker Choco Mix i en lille skål og dyp enderne af træstammerne i krymlet, alternativt kan krymlet også drysses over chokoladen. Lad chokoladen sætte sig inden træstammerne serveres.
Relaterede opskrifter
Småkager og petit fours
Småkager og petit fours