Hak småkagerne fint i en foodprocessor eller minihakker. Smelt smørret i en gryde. Bland småkagekrummer og smør godt sammen og fordel det jævnt i en smurt springform (ø 20 cm), med bagepapir i bunden. Tryk overfladen glat med en lille vinkelpalet eller bunden af et glas.
Stil bunden i køleskabet og lad den sætte sig.
Kom indholdet af en pose Base for Buttercream i en skål. Tilsæt kold flødeost og vaniljepasta og pisk med en håndmixer i 4 minutter.
Pisk piskefløden til en let skum og vend det i flødeostecremen. Hæld cremen over den afkølede bund, og glat overfladen med en lille vinkelpalet.
Stil cheesecaken i køleskabet i mindst 1 time til den har sat sig.
Pynt kagen gavmildt med en bunke af friske hindbær og blåbær. Spray bærerne med Gold Glitter Spray og drys evt. lidt friske mynteblade henover.
Prøv også at komme halvdelen af fyldet på bunden og drys med ca. 100 g friske hindbær, glat derefter det resterende fyld henover. På denne måde får du en fin overraskelse af friske hindbær, når du skærer et stykke. Det er lækkert med flere bær i cheesecaken og flot med den røde farve til den hvide creme.
Relaterede opskrifter