Tænd ovnen på 175 °C grader traditionel varme.
Kom indholdet af en pose Choco Dream Icing & Frosting i en skål, tilsæt æg og rør det sammen.
Smelt smør i en kasserolle eller i mikroovn og rør det i chokolademassen. Sigt derefter hvedemel i dejen og rør til blandingen er jævn.
Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform eller tærteform med løs bund (ø 20 cm), evt. med bagepapir i bunden.
Bag kagen nederst i ovnen i ca. 20 minutter. Kagen skal stadig være våd i midten, når den er færdig.
Bagetid: about 20 Minutes
Gør evt. kagen ekstra lækker og top den afkølede kage med Cake Mousse Chocolate.
Bland brevets indhold med kold letmælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig.
Kom moussen i en sprøjtepose med en tyl og pynt kagen med mousse. På billedet er der benyttet en rosenbladstyl til at dekorere kagen.
Hvis du kan lide en rigtig klistret chokoladekage, så giv kagen lidt mindre tid i ovnen og hvis du gerne vil have en der er mere fast, så giv den lidt længere.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager