Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Sigt hvedemel og bagepulver ned i dejen og rør det godt sammen. Vend til sidst karameltern, fintrevet appelsinskal og mandelsplitter i dejen. Kom dejen i en smurt springform (ø 22 cm).
Bag kagen i ca. 55 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl kagen helt i formen på en bagerist.
Bagetid: about 55 Minutes
Tag kagen ud af formen og sæt den på et fad. Smelt den hvide chokolade over et vandbad eller i en mikrobølgeovn. Drys med krymmel inden chokoladen stivner.
Ønsker du en kage med et strejf af frugt og traditionel jul, kan du tilsætte korender til dejen.
Pynt med din yndlingskrymmel - vær kreativ!
Hvis du vil være sikker på at du får tempereret chokoladen korrekt, så læs alle vores tips og tricks til chokoladetemperering.
Relaterede opskrifter
Skærekager
Skærekager
Skærekager