Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme er en lækker kagecreme med Bourbon vanilje. Kagecremen er nem og hurtig at tilberede, og kan bruges i både lagkager og som bagestabil kagecreme i fx fastelavnsboller, linser og tærter. Fastelavnsboller med Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme kan fryses.Hvis man ønsker at undgå laktose, kan letmælken erstattes med laktosefri mælk.Hvis man helt ønsker at undgå mælk, kan letmælken erstattes med mandeldrik. TilberedningBagestabil kagecreme:1. Hæld posens indhold sammen med 4 dl mælk.2. Pisk med piskeris i ca. 1 min.3. Sæt på køl i ca. 20 min.4. Efter kort omrøring er cremen klar til brug.Kagecreme til lagkager og lign.:1. Hæld posens indhold sammen med 6 dl mælk.2. Pisk med håndmikser i ca. 3 min. ved høj hastighed.3. Sæt på køl i ca. 20 min.4. Efter kort omrøring er cremen klar til brug.Bemærk: Brug altid tilberedningsvejledningen på bagsiden af emballagen.Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme fås i breve á 100 g.Information om produktindhold:Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.