Med Dr. Oetker Creme Tiramisu får du et dessertpulver til en nem og lækker creme med smag af tiramisu. Cremen kan nydes som den er eller læg den i lag med ladyfingers dyppet i kaffe og lav dermed den italienske dessertklassiker tiramisu. Cremen er nem at tilberede tilsæt blot mælk og pisk, efter 1 time i køleskabet er desserten klar til servering.
Tilberedning af Dr. Oekter Creme Tiramisu: Hæld 2½ dl letmælk i en skål med høje kanter. Tilsæt posens indhold og pisk med en håndmixer, først kort ved lav hastighed derefter ved højeste hastighed i 3 min. Dyp 50-100 g ladyfingers (savoiardi kiks) i 1 dl stærk kaffe evt. tilsat ½ tsk. Dr. Oetker Romaroma eller din favorit likør efter smag. Læg skiftevis ladyfingers og creme i lag i 4 portionsglas. Lad desserten sætte sig på køl i mindst 1 time. Sigt med kakaopulver inden servering.Tip: Kan også nydes som ren tiramisucreme. Følg trin 1-2 og anret i portionsglas. Sæt på køl i 1 time.Eller prøv at lave den i ét fad (ca. 18x18 cm). Brug 150-200 g ladyfingers, 3 dl stærk kaffe og 1 tsk. Dr. Oetker Romaroma.
Information om produktindhold: Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.