Velkommen til vores side om Dr. Oetker Flødebolleskum! Med Dr. Oetkers Flødebolleskum får man en lækker, luftig marengs velegnet til at spise uden videre tilberedning. Der skal kun tilsættes kogende vand. Produktet har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx fyld i flødeboller, som topping på fransk citrontærte eller på "bedstefar med skæg"-kage.
Sådan tilbereder du Flødebolleskum:
Du kan med fordel også vælge at piske marengsmassen på en køkkenmaskine med piskeris.
En pose Flødebolleskum er nok til 18 flødeboller eller til at dække en kage på 20 x 30 cm.
Anvendes produktet til flødeboller overtrukket med chokolade er holdbarheden mindst 2 døgn. Anvendes produktet til kagetopping er holdbarheden mindst 1 døgn. Holdbarheden forlænges ved at opbevare flødeboller/kager på køl.
Skærekager
Småkager og petit fours