Den tredobbelte fermentering, de bedste ingredienser fra Italien og den utrolig sprøde skorpe får Dr. Oetker Suprema til at smage, som var den lavet specielt til dig.
Det er ikke bare en dej
Vi har givet vores dej tid til at modne og udvikle smag af tre omgange over 24 timer. Resultatet er en uovertruffen smag, luftig indeni og sprød udenpå.
Det er ikke bare en dej
Vi har givet vores dej tid til at modne og udvikle smag af tre omgange over 24 timer. Resultatet er en uovertruffen smag, luftig indeni og sprød udenpå.
Det er ikke bare tomater
På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.
Det er ikke bare tomater
På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.
Sætter nye standarder
Generøst toppet med den klassiske romerske salami Spianata Romana, naturligt modnet med en vidunderlig krydret aroma.
Toppet med skiver af kalabrisk salami og krydret pølse i 'Nduja-stil. Afsluttet med rød peberfrugt og et strejf af chili-honning.
En ostesymfoni af blød smeltende mozzarella, røget cheddar, krydret Formaggi Blu, cremet ricotta og mild flødeagtig provolone.
Ren og uovertruffen. Solmodnede tomater fra Emilia-Romagna, forfinet med havsalt, toppet med mozzarella af komælk og ægte Grana Padano Parmasan fra Italien.
Det er ikke bare tomater
På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.
Det er ikke bare tomater
På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.
Sætter nye standarder
Generously topped with the classic Roman salami Spianata Romana, naturally matured with a wonderful spicy aroma.