Flag
Hero image

Den her er til dig

Tre gange hævet. Dobbelt så sprød. Helt enkelt Suprema.

Picture -


Den tredobbelte fermentering, de bedste ingredienser fra Italien og den utrolig sprøde skorpe får Dr. Oetker Suprema til at smage, som var den lavet specielt til dig.

Det er ikke bare en dej

Det er håndværk, æltet til perfektion

Vi har givet vores dej tid til at modne og udvikle smag af tre omgange over 24 timer. Resultatet er en uovertruffen smag, luftig indeni og sprød udenpå.

Picture - banner 2 image
Picture - banner 2 image

Det er ikke bare en dej

Det er håndværk, æltet til perfektion

Vi har givet vores dej tid til at modne og udvikle smag af tre omgange over 24 timer. Resultatet er en uovertruffen smag, luftig indeni og sprød udenpå.

Det er ikke bare tomater

Det er solmodnet smag

På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.

Det er ikke bare tomater

Det er solmodnet smag

På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.

Sætter nye standarder

Se vores varianter

Suprema
Salame Romano

Generøst toppet med den klassiske romerske salami Spianata Romana, naturligt modnet med en vidunderlig krydret aroma.

Suprema
Calabrese & 'Nduja Tipo

Toppet med skiver af kalabrisk salami og krydret pølse i 'Nduja-stil. Afsluttet med rød peberfrugt og et strejf af chili-honning.

Suprema
Cinque Formaggi

En ostesymfoni af blød smeltende mozzarella, røget cheddar, krydret Formaggi Blu, cremet ricotta og mild flødeagtig provolone.

Suprema
Margherita

Ren og uovertruffen. Solmodnede tomater fra Emilia-Romagna, forfinet med havsalt, toppet med mozzarella af komælk og ægte Grana Padano Parmasan fra Italien.

Hero image

Den her er til dig (copy)

Tre gange hævet. Dobbelt så sprød. Helt enkelt Suprema.

Det er ikke bare tomater

Det er solmodnet smag (copy)

På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.

Det er ikke bare tomater

Det er solmodnet smag (copy)

På Suprema topper vi bunden med en sauce udelukkende af solmodnede tomater fra Emilia-Romagna regionen, forfinet med et strejf af havsalt.

Sætter nye standarder

Se vores varianter (copy)

Salame Romano

Generously topped with the classic Roman salami Spianata Romana, naturally matured with a wonderful spicy aroma.