Rør gæren ud i den lune mælk. Rør æggene i. Tilsæt sukker, salt, honning, smør og halvdelen af melet. Rør det godt sammen og tilsæt det resterende mel lidt ad gangen imens der røres rigtig godt. Lad dejen hvile i skålen under et fugtigt klæde, ved stuetemperatur i 1 time.
Hæld letmælk i en skål. Tilsæt cremepulveret og pisk det i hånden med et piskeris i 1 minut. Stil kagecremen i køleskabet i 20 minutter.
Smør en metalmuffinform grundigt med smør eller olie. Fordel dejen, med to skeer dyppet i vand, i de smurte forme, lav en fordybning i hver dej og kom lidt kagecremen i. Fold dejen ind over cremen og vend bollen på hovedet i formen så lukningen vender nedad. Lad muffinbollerne hæve overdækket et lunt sted i 45 minutter.
Tænd ovnen på 180 °C varmluft.
Pensl muffinbollerne med æg og bag dem i 20-25 minutter. Afkøl dem på en bagerist
Bagetid: 20 - 25 Minutes
Lav en glasur af flormelis, kakao og varmt vand, juster med mængden af vand til den ønskede konsistens opnæs. Fordel glasuren over de afkølede muffinboller og pynt med hasselnøddeflager imens glasuren stadig er fugtig.
Relaterede opskrifter
Brød og boller
Brød og boller
Brød og boller